Приветствую Вас Гість
Четвер
18.04.2024
06:49

_

Меню сайта
Форма входа
Поиск
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Архив записей
    Календарь
    «  Травень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Главная » 2011 » Травень » 12
    Шукаєш інтернет? Сучасні технології стрімко входять в наше повсякденне життя. Однією з найбільш корисних та популярних з них звичайно є Інтернет. За декілька років саме Інтернет став найбільшою загальнодоступною бібліотекою та місцем спілкування на планеті. Не виходячи зі свого будинку ви можете мати доступ практично до будь-якої книжки або музичної колекції, мільйонів рефератів та відеокліпів. Ви з легкістю можете спілкуватися з людиною, яка знаходиться у іншій країні або на іншому континенті. Сьогодні Інтернет незамінний помічних у навчанні та дозвіллі. Проте якщо у обласному центрі десятки пропозицій щодо підключення Інтернету, то в районах це часто є проблемою яку складно вирішити. Що вже й казати про віддалені населенні пункти. Але завдяки зусиллям першого національного СДМА-оператора компанії «Інтертелеком» швидкісний бездротовий Інтернет за надсучасною технологією 3G доступний майже для кожного жителя нашого району. Широке покриття, підключення за 1 годину, розумні ціни на модеми та тарифні плани на усі смаки роблять послуги компанії надзвичайно популярними. Інтернет від «Інтертелекому» набуває офіційного визнання. Вже близько 70 сільських шкіл та селищних рад у Житомирській області використовують швидкісний Інтернет компанії «Інтертелеком». Сотні жителів нашого району теж відчули переваги такого Інтернету і ця кількість щоденно збільшується. Дізнайся більше про можливості та умови підключення швидкісного бездротового Інтернету за технологією ЗG від компанії «Інтертелеком» за адресою м.Андрушівка, вул. Кірова, 2 Вілеон & Техносервісна служба або за телефоном (097) 671-85-95 Відтепер жителі м.Андрушівка та сіл району мають можливість під'єднати комп'ютер чи ноутбук до бездротового 3G- інтернету Intertelecom. Придбати відповідне обладнання (до речі за найнижчими цінами в районі) та активувати послугу можливо в дилерській мережі:
    м.Андрушівка, вул. Кірова, 2 Вілеон & Техносервісна служба (097) 671-85-95. ПП Кур'ята В.Л.

    Для підключення ноутбука чи персонального комп'ютера до інтернету необхідно підготувати ксерокопію паспорта (1-2 сторінки і місце рєєстрації) для необхідності оформлення договору із Intertelecom.

    Інтернет абонентам

    Інтернет – Ваше захоплення… Або робота… Або Ваше життя!
    Ви людина з активною життєвою позицією, не стоїте на місці, постійно розвиваєтесь…
    Ваша робота динамічна. Ви завжди повинні бути в курсі подій…
    Кожен свій день Ви починаєте з перегляду e-mail та останніх новин…
    Вам потрібен якісний швидкісний мобільний Інтернет
    Ми надаємо високошвидкісний безпровідний Інтернет за технологіями:

    - CDMA 1х: швидкість передачі даних до 153 Кбіт/с;
    - EV-DO Rev А: швидкість передачі даних до 3,1 Мбіт/с.
    EV-DO (Evolution-Data Optimized) — технологія, що використовується в мережах стільникового зв’язку стандарту CDMA, для передачі даних.
    Детальна інформація на сайті ... Читати далі »
    Переглядів: 1506 | Додав: Crypton | Дата: 12.05.2011