Приветствую Вас Гість
П`ятниця
26.04.2024
15:07

_

Меню сайта
Форма входа
Поиск
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Архив записей
    Календарь
    «  Квітень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Главная » 2008 » Квітень » 11 » Супутниковий інтернет на дачі
    16:38
    Супутниковий інтернет на дачі

    Сьогодні комп'ютер не відділимо від інтернету. Комп'ютер може бути підключений до "всесвітньої павутини" за допомогою різних технологій доступу. Комутований доступ за технологією Dial-up безповоротно йде у минуле. На зміну приходить швидкісний інтернет, що забезпечує більш високий рівень безпеки та швидкості передачі даних. Все більше поширення сьогодні отримує супутниковий інтернет з його можливостями виходу в мережу практично з будь-якого місця. При цьому швидкість доступу і стійкість з'єднання через супутниковий інтернет по ряду параметрів вище ніж у провідних технологій широкосмугового інтернету, таких як ADSL.

    Супутниковий інтернет гарний тим, що дає можливість не тільки працювати в мобільному офісі, але і піти від суєти міст, працювати прямо на лоні природи, не піклуючись про підключення проводів. Свіже повітря піде на благо вашому здоров'ю і підвищить продуктивність діяльності. Ну, а якщо ви любите відпочивати у віддалених куточках країни, де слабо розвинені комунікації, то супутниковий інтернет просто не замінимо. Супутниковий інтернет на дачі - відмінний спосіб поєднати роботу і відпочинок, змінити обстановку і насолодитися хорошим інтернетом в улюбленому садку або на озері.

    Супутниковий інтернет на дачі - аж ніяк не надмірність і не розкіш. Вартість переданої інформації можна порівняти з традиційним провідним доступом, однак при цьому ви економите час, тому що супутниковий інтернет більш стабільний і володіє підвищеною надійністю, а швидкість з'єднання вас приємно порадує.

    Без перебільшення супутниковий інтернет є найбільш економічним способом підключення до всесвітньої мережі, якщо брати до уваги вартість мегабайтів. Наприклад, інтернет через мобільний телефон обійдеться вам набагато дорожче і, до того ж, мережі стільникових операторів поширені не повсюдно і не забезпечують стабільного сигналу, який особливо важливий, якщо ви передаєте цінну інформацію або просто качаєте улюблений фільм. А якщо врахувати, що супутниковий інтернет - це новий ступінь свободи для вас, то взагалі неможливо порівнювати його з іншими способами підключення. Підключення можливо практично в будь-якій точці світу і займає лічені хвилини. Особливо приємним моментом є відсутність "кілометрових" проводів, розтягнутих на дачній ділянці. Ви можете вільно переміщатися по дачі, і продовжувати користуватися інтернетом, адже якість зв'язку від цього не погіршиться.

    Супутниковий інтернет на дачі - незамінний помічник, який робить ваше життя більш наповненим і дозволяє насолоджуватися відпочинком і при необхідності працювати в комфортних умовах прямо на дачі.

    Просмотров: 655 | Добавил: Vileon | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0