Приветствую Вас Гість
Четвер
28.03.2024
18:09

_

Меню сайта
Форма входа
Поиск
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Архив записей
    Календарь
    «  Березень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Сьогодні комп'ютер не відділимо від інтернету. Комп'ютер може бути підключений до "всесвітньої павутини" за допомогою різних технологій доступу. Комутований доступ за технологією Dial-up безповоротно йде у минуле. На зміну приходить швидкісний інтернет, що забезпечує більш високий рівень безпеки та швидкості передачі даних. Все більше поширення сьогодні отримує супутниковий інтернет з його можливостями виходу в мережу практично з будь-якого місця. При цьому швидкість доступу і стійкість з'єднання через супутниковий інтернет по ряду параметрів вище ніж у провідних технологій широкосмугового інтернету, таких як ADSL.

    Супутниковий інтернет гарний тим, що дає можливість не тільки працювати в мобільному офісі, але і піти від суєти міст, працювати прямо на лоні природи, не піклуючись про підключення проводів. Свіже повітря піде на благо вашому здоров'ю і підвищить продуктивність діяльності. Ну, а якщо ви любите відпочивати у віддалених куточках країни, де слабо розви ... Читати далі »

    Переглядів: 652 | Додав: Vileon | Дата: 11.04.2008

    HDMI - це стандарт інтерфейсу для передачі нестислих аудіо і відео даних у цифровій формі. HDMI представляє собою інтерфейс для з'єднання джерел цифрового аудіо та відео c пристроями відображення і цифровими ресиверами і підсилювачами звуку. Наприклад, кабель HDMI призначений для з'єднання ресиверів, плеєрів, рекордерів, відеокарт з телевізорами і домашніми кінотеатрами.

    HDMI дозволяє передавати відео як стандартної чіткості, так і високої чіткості, а також передавати багатоканальний звук. HDMI інваріантний до джерела цифрового відео, оскільки стандарти ATSC, DVB-T, DVB-S, DVB-C служать лише для передачі, а HD-DVD, BlueRay, DVD для зберігання стислих потоків MPEG або H.264, які обробляються декодером, з виходу якого, за допомогою HDMI, незжаті цифрові потоки відео та звуку передаються пристроїв відображення.

    При передачі по кабелю HDMI дані відео та звуку кодуються методом TMDS. Дані інтерфейс дозволяє передавати 8-канальний звук у незжатий формі, а поч ... Читати далі »

    Переглядів: 613 | Додав: Vileon | Дата: 10.04.2008

    Не секрет, що в негоду: грозу або пургу, а може і при задимленні у багатьох виникають проблеми з прийомом спутникого телебачення.

    Що робити? Потрібно подбати про своєрідний запасі в прийомі з супутника ще при покупці. Можна зменшити кількість накладок при прийомі, не беремо до уваги неякісний монтаж або налаштування, придбавши антену не на 60, 90 см, а на 120 см і більше в діаметрі. Звичайно, це влетить у копієчку, але натомість ви отримуєте безперебійну роботу спутникого телебачення практично в будь-яку погоду, що варта того, щоб в негоду, затишно розташувавшись перед екраном, дивитися супутникові передачі або вболівати за свою команду.

    Переглядів: 628 | Додав: Vileon | Дата: 09.04.2008

    Так, якщо Ви вважаєте обслуговуванням змазування кульових опор на актюатори з інтервалом один раз на півроку. Якщо у вас встановлений мотопідвіс, то як правило обслуговувати його не представляється можливим, якщо звичайно не займатися цим заради власного задоволення.

    Переглядів: 569 | Додав: Vileon | Дата: 08.04.2008

    Якщо кілька років тому комп'ютерні ігри залишалися долею підлітків і молодих людей, то сьогодні, глава сім'ї який азартно ганяється за віртуальними монстрами, вже не викликає подиву. Середній вік гравців змістився з 16-22 до 14-40 років, ряди завзятих геймерів поповнилися представницями прекрасної статі і навіть багато ділових людей стали викроювати у своєму розкладі п'ятнадцять хвилин для обідньої партії в Цивілізацію 4. Завдяки швидко досконалішим технологіям та великій кількісті жанрів, захоплення комп'ютерними іграми поступово набуває масовий характер і стає природною частиною відпочинку і дозвілля. А онлайнові ігри, які надають гравцям можливість спільно відкривати для себе віртуальні світи, є чи не найбільш вагомим мотивом для придбання ігрового комп'ютера. Ця унікальна риса сучасних технологій, що дозволяє розважатися разом з приятелем з іншого району чи навіть країни, вимагає встановлення додаткового обладнання, що забезпечує вихід в інтернет. В якості такого о ... Читати далі »

    Переглядів: 970 | Додав: Vileon | Дата: 06.04.2008

    Яка у вас швидкість роботи в інтернет? Тільки не кажіть, що вам її вистачає. Рано, чи пізно, але запити будь-якої людини, а тим більше, організації, починають рости. А без швидкого інтернету сьогодні нікуди. Поки що для робочих груп оптимальний вибір - це виділена лінія до провайдера, але вигідно таке рішення лише до пори - до часу. ISDN, DSL і будь-які інші провідні лінії - не вихід із ситуації. Ви ж будете прив'язані до провайдера товстенної ланцюгом. А провайдер, це така істота, яка і трафік вважає, і швидкість обрізає.
    Перший радянський супутник зв'язку "Блискавка" був виведений на орбіту в квітні 1965 Супутник мав високоеліптичного орбіту з апогеєм 40000 км, перигею - 500 км, нахилену по відношенню до екваторіальній площині на кут близько 64 град. Основне призначення супутників цієї серії було у віданні телевізійних передач і здійсненні далекого телефонного і телеграфного зв'язку. Саме з цього супутника почалося регулярне та широке використання супутників для ... Читати далі »

    Переглядів: 1770 | Додав: Vileon | Дата: 04.04.2008

    Сучасні бездротові технології зв'язку дозволяють створити швидкісний канал доступу в інтернет і одночасно вирішити проблему місця розташування абонента, коли поблизу немає інших варіантів підключення. Технологія передачі даних через GSM-мережі (GPRS) використовується в світі досить давно. Основною перевагою GPRS (General Packet Radio Service) є мобільність. Даний сервіс забезпечує також реальну пропускну здатність понад 48 кбіт/с - це приблизно ті ж швидкості, що й у випадку гарних наземних з'єднання через модем. Крім того тарифікація здійснюється не за часом, як при DialUp-підключення, а за обсягом отриманої інформації. Єдиним недоліком залишається висока вартість (на 1.01.05г. Практично у всіх мобільних операторів GSM на Україні 1Мбайт = 1 $). Істотно знизити ціну та підвищити якість послуг GPRS дозволяють супутникові технології. Використовуючи мобільний GPRS телефон як "запитання каналу і асиметричний супутниковий інтернет можна отримати швидкості до 4096 кбіт/с, пр ... Читати далі »

    Переглядів: 592 | Додав: Vileon | Дата: 02.04.2008

    « 1 2 3